Tantra is vrijheid.
   

Tantramassage DAGWORKSHOPS
 

Body of Bliss Tantramassage Dag (26-05-2019) AANMELDEN

Locatie: Centrum Djoj in Rotterdam

Tijdens de Body of Bliss Tantramassage wordt het lichaam in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Dit is een massage die uitnodigt tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koestering.

Een belangrijke component van deze massage is de overdracht van helende energie tijdens de massage. In de ochtend leer je oefeningen om je eigen energie systeem te versterken en energie door te geven via je de handen en andere delen van het lichaam. Tijdens de uitwisseling in de middag met je meegebrachte partner of een gekozen maatje pas je tijdens het masseren deze vorm van energie overdacht toe op elkaar.

Meenemen:

Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek.

Voor wie:

Je hebt enige ervaring met massage en/of lichaamswerk. Tantra ervaring is niet noodzakelijk.

Als je zonder partner komt ben je in staat om de massage zowel te geven aan als te ontvangen van een onbekende partner van het andere geslacht.

Je bent comfortabel met bloot in de groep

Je respecteert grenzen van de ander

Je bent mentaal gezond en fysiek dermate gezond dat je op een matras op de grond kunt masseren.

Aanmelden:

Geef je op via deze  link op de website van TantramassageTraining.nl en betaal gelijk, zodat je verzekerd bent van een plek.

Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Voor 8 euro extra kun je in de middagpauze een lunch ontvangen in Centrum Djoj. Zet op het aanmeldformulier bij bijzonderheden of je deze lunch voor jou/jullie wilt reserveren.


Over de trainers:
Arnoud: 
"Sinds 2015 geef ik regelmatig Tantramassage workshops en cursussen op Helios. Onder andere geef ik als (co) trainer de Tibetaanse Tantramassage training en geef ik Tantramassage weekenden voor paren en losse Tantra (massage) workshopdagen en avonden. Ook was ik tot september 2018 docent bij de Helios Tantramassage opleiding. Sinds september 2018 geef ik Tantramassage  workshops en trainingen op diverse locaties bij TantramassageTraining.nl.

In Enschede, waar ik woon, heb ik een Tantramassage praktijk. Dagelijkse beoefening van Zenmeditatie ondersteunt mij bij mijn werk als trainer en bevordert mijn doel om tijdens een sessie volledig present te zijn bij mijn cliënt
Voor mij is een belangrijk uitgangspunt van Tantra de liefdevolle acceptatie van al wat is. Je hoeft niet te veranderen, je bent al helemaal goed zoals je bent. Puur waarnemen zonder te oordelen brengt je al zoveel. Meditatie en massage ondersteunen je daarbij."

Mieke Vos:
"Sinds eind vorige eeuw ben ik geïnteresseerd in, en beoefen ik qigong. Voor mij bracht het een stuk rust voor mijn altijd drukke en gestreste geest. Qigong heeft mijn interesse in lichaamsgerichte therapieën en ademhalingstechnieken ook erg gestimuleerd. Zo ben ik in aanraking gekomen met o.a. Rebirthing, een vorm van transformerend ademwerk. Verder ben ik begin deze eeuw begonnen met mijn interesse in massage te ontwikkelen met verschillende cursussen en opleidingen. Mijn eerste insteek was mijn eigen behoefte aan aanraking en verbinding te bevredigen en te geven aan anderen. In mijn opleiding was het uitgangspunt altijd een holistische benadering. Een benadering die alle fysieke, mentale, spirituele kanten van mensen bekijkt en daarmee ‘in gesprek gaat’. Ook is meditatie een vast onderdeel van mijn leven geworden. Door enkele tantrische ervaringen die mij spontaan overkwamen ben ik me meer in tantra gaan verdiepen. Dit bracht me uiteindelijk bij Helios waar ik diverse tantra (massage-) avonden en weekenden heb mee mogen maken en waar ik uiteindelijk ook alle disciplines in de Tantra Massage Opleiding heb afgerond. Inmiddels ben ik zelf docent TantramassageTraining.nl waar ik samen met Arnoud meerdere cursussen geef.
Tantra is voor mij het pad volgen naar thuiskomen bij jezelf, fysiek, spiritueel en mentaal. Er mogen zijn zoals je bent, het moment er te mogen laten zijn in liefde en overgave. Een levensinstelling waar ik nog veel in te groeien heb en voor mij nog steeds een werkwoord. Het pad is kronkelig en ik geraak er ook regelmatig vanaf. Door hier met zachtheid en liefde te leren omgaan raak ik steeds meer in balans."

© Tantric Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 18-02-2019 .