Sprakeloos, alsof er zich iets opent vanuit mijn diepste. Magic! -Paulien-

Wat kan ik nog zeggen over zo’n fijne massage. Dank je wel Arnoud, voor deze innerlijke reis via de Tantramassage en jouw respectvolle, liefdevolle begeleiding. Ik voelde mij gedragen. Ik vind het superfijn dat jij me uitnodigt om alles te accepteren in mezelf zoals het is. Loslaten is voor mij een belangrijke.

De weg naar mijn innerlijke kern en spirituele groei -Ellen-

Ik heb Arnoud leren kennen als een rustig, wijs, aimabel en integer mens die op de juiste manier de mooie Tantra filosofie uit draagt en vormgeeft. Tantra brengt mij naar mijn innerlijke kern en naar meer spirituele groei. Dank Arnoud!

Arnoud is naast een geweldige masseur ook een goede luisteraar en coach -Joyce-

Ik vond het ontzettend spannend om te doen. Tantramassage bleek een therapeutisch helingsproces. Arnoud is, naast dat hij een geweldige masseur is, ook een goede luisteraar en coach. Werkelijk niets was onbespreekbaar. Hij oordeelt niet en stemt volledig af op wat er nodig is. Tijdens de massages kwam er soms oud zeer naar boven. Hij kon me goed en begripvol opvangen. Het heeft me geholpen oude patronen en overtuigingen te ontmantelen. Dit traject is voor mij goud waard geweest. Ik voel me nu een vrije vrouw, wiens seksuele energie ongehinderd mag stromen. Ik dans zonder enige onzekerheid. Ik sta voor mijn eigen spiritualiteit en ik denk heel anders over relaties. Lieve Arnoud, ik ben je eeuwig dankbaar.

Fijne relatie sessie -Erica-
Mijn man en ik deden een 3 uur durende tantra sessie bij Arnoud en Debby. Allereerst gingen we dansen waarbij 1 van ons geblinddoekt werd en de ander dan leiding moest geven. Ik was prettig verrast over hoe fijn ik het vond om de blinddoek te dragen en de controle volledig uit handen te geven aan mijn man.
 
Daarna was er een meditatie en een soort van massage waarbij je gevraagd werd duidelijk aan te geven wat je precies wou. Dit is iets wat ik daarna thuis ook in de praktijk ben blijven brengen. Dit heeft tot hele fijne aanpassingen in onze relatie geleid.
 
 
Recieved with open heart -Sanjay-

Thank you so much Arnoud and your beautiful partner Debby, for receiving us with open heart at your place. We felt very welcome and taken care of. 

We really liked the program that was put together for us. We discovered new ways of being together. 

I also found dancing with blindfold and holding the hand of my partner and guided by her, an amazing experience. It brought me into the moment. I could let go of myself and enjoy the company, dancing and the beautiful music. 

Also meditating together was a unique experience. 

The pace of the session was very comfortable. It was easy to follow along. It was a great session.  

We are very happy to have had this session with you two wonderful people. To spend this time with you guys was a treat.

Thank you for this beautiful opportunity.

Powerful, unique experience -Olivia-

My experience in our session was very powerful, thanks to your help I could enter a deep state of relaxation and communion with my body. Your presence was always professional and respectful as I sensed that you honored the moment, letting me feel respected, loved, healed and protected by you. This is the first time of my life that I am caressed, touched, massaged in the way that you did. At the end, I had a unique experience of being united with the environment around me. My entire body was pulsating and circling, which is difficult to explain in words.

Jouw onbaatzuchtige houding en geduld raakten me diep -Sylvia-

Tijdens en na jouw Tantramassage ben ik in een diepe laag verzonken waar het goed en vredig voelt. Jouw open, onbaatzuchtige houding en ontzettend fijne massage raakten mij diep. Je hebt mij op een mooie, liefdevolle, meditatieve manier en met veel geduld laten voelen hoe het is om op en top vrouwelijk en liefde te zijn. Voel mij heel zacht van binnen en energiek tegelijkertijd.

Een verrijking voor onze relatie -Alfons-

"Het fijne aan de hele koppelsessie was dat we dit ook met z'n vieren deden.

Jullie mooie wijze van uitleg en algehele openheid was zeer fijn en vertrouwen gevend.

Het heeft mij/ons zeker een verrijking gegeven van ons samenzijn, iets wat we zeker nog vaak in de praktijk zullen brengen en zullen verdiepen.

Dank jullie wel hiervoor". 

Stap voor stap steeds sterker in mijn schoenen -Inge-

Tijdens de De-armouring sessies kwam een heleboel los. Boosheid, verdriet en frustratie uit het verleden waarvan ik dacht dat het er niet meer toe deed. Best spannend. Omdat ik me veilig en vertrouwd bij jou voelde, kon ik me langzaamaan beter laten gaan. Je hield me goed in de gaten, checkte of ik me nog ok voelde. Dat was erg fijn. Inmiddels voel ik dat ik sterker in mijn schoenen sta, waardeer ik mezelf meer en heb ik weer leren voelen hoe fijn dingen kunnen zijn. Ik voel me weer vrouw en wil respectvol behandeld worden.

Nooit gedacht dat Tantra zoveel los kon maken -Moniek-

Tijdens de massage kon ik me steeds meer overgeven aan de liefdevolle aandacht die ik kreeg. Gedachten en gevoelens kwamen en gingen en ik zakte verder weg, zo ontspannen in de overgave dat ik soms op moest letten dat ik er wel bij bleef. Ik had nooit gedacht dat dit zoveel gevoelens en emoties naar boven kon brengen. Ik hoorde dat wel van anderen, maar bij Arnoud heb ik de intensiteit zelf gevoeld. Ik voel mij energieker en het heeft mij zeker ook meer rust gegeven in alles wat er is.

Zijn zachte, stevige handen stralen een welkom, rust en stilte uit -Jeanette-

Wat Arnoud kenmerkt is zijn zachte blik, helderheid, integriteit en een ruimhartig verwelkomen van jou als mens. Tantra is voor mij een moedig pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, dat je sterk in je voelen, je lichaam doet wonen en in je openheid, je kracht en vrijheid doet groeien. Aan het begin van de sessie neemt Arnoud de tijd om  wensen, beperkingen, grenzen en afspraken tijdens het masseren te bespreken. Dat maakt dat je heerlijk kunt ontspannen in zijn massage en in zijn zachte en toch stevige deskundige handen. Wat er loskomt aan emoties wordt goed opgevangen of even besproken. Tussentijds blijft zijn afstemming steeds zorgvuldig. Dank je wel Arnoud voor jouw kwaliteit en integriteit.

De-armouring, wat een kado! Dit gun ik ieder mens! -Kim-

Ik heb een De-armouring sessie mogen ontvangen. Arnoud werkt zo zorgvuldig en integer dat ik me heel ontspannen voel en me helemaal kan overgeven aan een ongelooflijk zachte, liefdevolle ervaring. Niet alleen in het moment, maar ook daarna werkt het nog dagen door! Zo mooi om te voelen dat mijn fysieke en emotionele pijnstukjes op het gebied van vrouw- zijn, gezien worden, liefde en seksualiteit beetje bij beetje naar boven komen en langzaamaan geheeld worden.

Ondanks nare ervaringen durf ik me nu open te stellen naar een ander -Carin-

Door nare ervaringen uit het verleden, was het voor mij altijd moeilijk om te kunnen ontspannen, laat staan te kunnen ontvangen. Ik wist dat ik niet meer op zo'n manier verder wilde, maar ja hoe dan? Ik deed mezelf tekort en vond dat ik meer verdiende. Een nieuwe wereld ging voor me open tijdens de Tantramassage. Zo liefdevol en intens, zonder dat ik daar iets voor terug hoefde te doen. Een prachtig cadeau, dat nog steeds doorwerkt, en dat ervoor heeft gezorgd dat ik me nu open durf te stellen naar de ander. Lieve Arnoud, dankjewel!

Zichtbaar effect, ik kreeg na de Tantramassage allemaal complimentjes -Maggie-

Het was zo fijn, open en eerlijk! Echt een kunst hoe jij aanvoelt wat nodig is en daarbij kan blijven. De Tantramassage heeft me zoveel meer gegeven dan ik durfde te verwachten! Ik voel me ontspannen, verbonden met mijn lijf, in mijn eigen kracht en ik heb emotionele bagage mogen loslaten in de veilige ‘bubbel’ die jij creëert. En tegelijk voel ik me ook energiek, ondeugend: wat heb ik nou weer gedaan?!! Wat een goed avontuur, echt een cadeau aan mezelf en een stap in mijn ontwikkeling. Ik gun deze ervaring elke vrouw!

Ik voel me meer vrouw dan ooit tevoren -Odet-

De Tantramassage was super! En wat een inzichten. Geen blokkades meer en ik zie nu de godin in mezelf. Wat een kracht heeft het me gegeven! Nogmaals bedankt. Door de Tantramassage voel ik me meer vrouw dan dat ik me ooit gevoeld heb. Wat een mooie ervaring.

Heerlijk om veilig te kunnen ontvangen -Barbara-

Ongelofelijk, fantastisch en integer. Maar ook duidelijk en een ‘no nonsens’ gevoel. Heerlijk om te kunnen ontvangen en voor mij mooi om te kunnen voelen dat ik bepaal wat ik ‘geef’. Fijn om zonder gêne overal aangeraakt te worden. Het voelde erg veilig. Dank.

Kalmerende en opwekkende ervaring tegelijkertijd, zalige rust -Desiré-

Ik was vooraf nogal nerveus. Tantramassage was een term die ik eerst moest opzoeken. Wat ben ik blij dat ik het heb aangedurfd. De ervaring was bijzonder. Kalmerend en opwekkend ineen. Arnoud is kundig en betrokken. Hij neemt veel tijd voor je en hij straalt een zalige rust uit tijdens de massage.