Tantramassage-Relax

Wil je diep ontspannen, meer aanwezig zijn in je lijf? Dan is de Tantramassage-Relax de juiste keuze voor jou. Ook als je nooit eerder een Tantramassage hebt ontvangen is deze massage het meest geschikt om ermee kennis te maken.

De Tantramassage-Relax is gebaseerd op de Kashmierse Tandavamassage. Deze massage is een dans van liefdevolle aanraking waarbij je lichaam in diverse houdingen wordt gemasseerd. De massage heeft een meditatief karakter waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere, speelse, koesterende en helende aanrakingen. Tantramassage-Relax brengt je dichter bij jezelf, in diepere verbinding met je hart en sensualiteit. Je wordt uitgenodigd tot een diepe overgave aan wat er in het moment in jou leeft, zonder dat je ernaar hoeft te handelen.

2 uur € 150,-

Tantramassage-Bliss

Wil je jouw levensenergie veel meer voelen stromen en contact maken met je seksuele energie? Tantramassage-Bliss is dan het meest geschikt voor jou. Om je helemaal aan deze massage over te kunnen geven is het fijn dat je al eerder een Tantramassage ontvangen hebt.

In de Tantramassage-Bliss combineer ik elementen uit de Tibetaanse en de Taoïstische Tantramassage tradities. Stevige massagegrepen op de spieren worden afgewisseld met zachte strijkingen. Mannelijke en vrouwelijke energie worden opgewekt, Yin en Yang worden met elkaar verenigd. In het tweede gedeelte van de massage is veel aandacht voor het hele bekkengebied om de opgewekte seksuele energie vandaaruit te verspreiden over het hele lichaam. De Tantramassage-Bliss is helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeften.

2,5 uur € 180,-
3 uur € 200,-

Tantramassage-Play

Heb je ruime ervaring met Tantramassage en wil je ook (leren) geven tijdens de sessie?

Ervaar op speelse wijze de interactieve Tantramassage-Play en ontdek hoe je zowel aangeraakt kunt worden, als hoe je zelf mag aanraken. De Tantramassage-Play is een uitwisseling waarbij we vooraf heldere kaders en grenzen afspreken. Jij bepaalt. Diverse speelse elementen kunnen worden toegevoegd zoals een blinddoek of zachte prikkelende attributen. Met de Tantramassage-Play ontwikkel je jouw vaardigheden in het liefdesspel en bouw je meer zelfvertrouwen op in contact met een partner.

3 uur € 225,-

Sensuele Ontspanningsmassage

Ben je nog niet toe aan een Tantramassage op de mat en wil je graag je diepere sensualiteit ontdekken? De sensuele ontspanningsmassage is een fijne tussenvorm.

Met lange, zachte strijkingen wordt je hele lichaam met liefdevolle aandacht gemasseerd. Deze subtiele, zinnenprikkelende massage met warme kokosolie opent al jouw zintuigen en nodigt jou uit om jouw levensenergie vrij te laten stromen. Uiteraard bespreken we vooraf uitgebreid wat jouw wensen en grenzen zijn. Jij bepaalt welke delen van jouw lichaam wel of niet aangeraakt mogen worden. Tijdens deze ontspanningsmassage lig je op de massagetafel. Je mag naakt zijn, maar dit hoeft niet. Als masseur ben ik volledig gekleed.

1,5 uur € 100,-
2 uur € 125,-