In het kort

  • ontwapenen van het lichaam
  • loslaten van blokkades, emoties en spanning
  • drukpunten-massage
  • snel en langdurig effectief
  • resultaat: meer levensenergie en ontspanning

Voel je snel verkramping in je lijf? Heb je het gevoel dat je energie niet vrij stroomt en dat je telkens tegen dezelfde blokkades aanloopt? Wil je deze vicieuze cirkel doorbreken en verlang je naar meer vreugde en vitaliteit in je leven?

Wij mensen wapenen ons gedurende ons leven bewust en onbewust tegen allerlei situaties die als bedreigend worden ervaren. Dat kan ontstaan door opgelopen trauma in het verleden, maar ook door schijnbaar onbeduidende gebeurtenissen in het dagelijks leven, waar je makkelijk overheen stapt. Echter, jouw lichaam slaat deze spanning keer op keer in het spier- en bindweefsel op. Dit leidt tot verharding op zowel op fysiek, als mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast zet het zich verder vast in het cellulaire geheugen en DNA met herhaling van pijnstukken en patronen tot gevolg.

Tantric Body De-Armouring is een prachtige techniek om vastgezette blokkades in je lichaam snel en efficiënt op te ruimen, ongeacht hoe oud de blokkade is of hoe diep het weggestopt zit. De term staat voor ‘het ontwapenen van het lichaam’. Door op punten in het lichaam te drukken waar weefsel verkrampt en verkleefd is, kunnen verhardingen smelten op een diepgaand niveau. Omdat de blokkade en de bijbehorende programmering op alle niveau’s wordt opgeruimd, verdwijnen ook de gedachtepatronen die hier onbewust uit voortkomen. Je zult meer vreugde, vrijheid, ontspanning en flow in je leven ervaren.

Deze De-Armouring massage is bij uitstek geschikt bij bekkenklachten en zeer gespannen bekkenbodemspieren. De-Armouring in het bekkengebied is ook mogelijk in combinatie met Tantramassage. 

Hoe verloopt een sessie

In een uitgebreid intakegesprek bespreken we jouw vraag, thema en/of klachten. Het is niet vreemd als je twijfels, angsten of spanningen hebt, spreek deze vooral uit. Tijdens de sessie behandel ik drukpunten op je lichaam waarbij ik je steeds vraag een cijfer tussen 1-10 te geven aan de mate van pijn. Ik neem alle tijd en blijf in verbinding met je. Je zult merken dat de druk steeds minder pijnlijk voelt, waardoor ik dieper in het weefsel kan behandelen en verhardingen zullen smelten.

Met een korte behandeling aan de voorkant van de romp (heup, buik, zonnevlecht en borstkas) kan ik voelen welke gebieden aandacht vragen. De delen van de romp staan voor verschillende thema’s en kunnen als uitgangspunt dienen voor de behandeling. In een latere fase of als je al bekend bent met De-Armouring kan in goed overleg gekozen worden voor een zachte behandeling in het bekkengebied, ook wel pelvic-release massage of sexual De-Armouring genoemd. Daarbij is het van groot belang dat je in staat bent je eigen grenzen te bewaken en dat we vooraf heel duidelijk afspreken wat we precies gaan doen.

Shamanic Yoni Healing

Voel je als vrouw weinig tijdens het vrijen en/of heb je veel moeite om klaar te komen? Of ervaar je pijn tijdens het vrijen? Dan kan een Shamanic Yoni Healingsessie jou helpen om weer veel meer te genieten van seks.

De Shamanic Yoni Healing die ik geef is een zachte De-Armouringsessie en volledig gericht op het loslaten van spanning, negatieve energieën en soms ook trauma dat wordt vastgehouden in en om de Yoni. De energetische blokkades hoeven niet per se te zijn ontstaan zijn door misbruik. Ook door gynaecologsiche handelingen en veelvuldig onprettige seks in het verleden kunnen op den duur blokkades optreden.

Door de spanning, negatieve energieën en trauma los te laten gaat jouw seksuele energie veel beter stromen en zul je daarna meer plezier, ontspanning en genot kunnen ervaren tijdens een vrijpartij. De behandeling kan zowel uitwendig als inwendig plaatsvinden, waarbij uitsluitend met volledig consent wordt gewerkt.

Aan een Shamanic Yoni Healing gaat een uitgebreide intake vooraf om o.a. medische aandoeningen uit te sluiten en om te bepalen of je er mentaal en emotioneel aan toe bent om de Healing te kunen ontvangen.

De Shamanic Yoni Healing duurt 3 uur en bestaat uit een combinatie van ademwerk, zachte de-armouring en visualisaties.

 

De-Armouringsessie 2 uur € 160,-

Shamanic Yoni Healing 3 uur €210,-