Worstel je met blokkades of ervaar je problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit? Heb je moeite met naakt zijn of vind je aanraking van bepaalde lichaamsdelen heel spannend? Dan is een therapeutische sessie met Tantra als uitgangspunt een meer passende vorm voor jou dan een Tantramassage.

Intimiteitscoaching helpt je om weer vertrouwd te worden met je lichaam, met aanraken en aangeraakt worden. Verbinding en vertrouwen zijn de basis. In jouw proces mag je mij zien als oefenpartner. Vooraf bespreken we duidelijk wat jouw thema is, wat je wilt ervaren en vooral waar jouw grenzen liggen. Ook als jij het juist lastig vindt om je aan je eigen grenzen te houden, help ik je daarbij. Het allerbelangrijkst is dat jij je altijd veilig voelt. Stap voor stap en op jouw tempo ontdek je hoe je in ontspanning blijft, welke aanraking je wel of niet prettig vindt, hoe je je grenzen aangeeft en hoe je verbinding maakt met je eigen lichaam. Dat hierbij verschillende emoties loskomen is niet vreemd. Alles mag er zijn. Je kunt ervan op aan dat ik telkens bij je check of je je veilig voelt en of je in verbinding bent met jezelf.

Wil je meer weten over mijn werkwijze als therapeut/intimiteitscoach, neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen wat passend is voor jou.

€ 75,- per uur