Tantra is vrijheid.
   

Intimiteitscoaching

Heb je veel blokkades en/of ervaar je problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit, dan is een therapeutische sessies mogelijk een meer passende vorm in plaats van een Tantramassage. Als er nare ervaringen zijn opgedaan in het verleden met seksueel contact of als er sprake is geweest van misbruik, is een therapeutische sessie zeker aan te bevelen. Ook als je moeite hebt om naakt te zijn en/of aanraking van de erogene zones (nog) heel spannend vindt kan ik je met een aantal sessies vertrouwd maken met je lijf en, indien aanwezig, je schaamte leren achter je te laten. Ook ontstaat er dan mogelijk bij jou weer het verlangen en de mogelijkheid om een liefdespartner te ontmoeten waarmee je (weer) intiem kunt zijn.

Tijdens een therapeutische sessie ga ik meer doelgericht met je aan de slag dan bij een Tantramassage. Het is mogelijk om tijdens een zo'n tantrische coachingsessie vertrouwd te raken met aangeraakt worden en te leren aanraken vanuit ontspanning, waarbij ik zelf optreed als jouw oefenpartner. Daarbij worden vooraf strikte grenzen die ik hanteer met jou afgesproken zodat voor jou als cliënt de veiligheid geborgd is.

Ik heb naast mijn  Intimiteitscoaching Tantric Heart Enschedeervaring als Tantra-masseur en Tantramassage docent, ruime ervaring als gediplomeerd Holistisch Massagetherapeut waarbij ook tijdens mijn opleiding thema's als intimiteit, seksualiteit en trauma aan bod zijn gekomen. Sinds 2005 is Tantra mijn levenspad van bewustwording en spirituele ontwikkeling en vormt Tantra de basis vanuit waar ik werk. Wil je meer weten over hoe ik werk als therapeut/intimiteitscoach, neem dan telefonisch contact met mij op en dan kijken we samen wat passend voor jou is. Indien naar mijn mening deze aanpak (nog) niet passend is verwijs ik je door naar een andere vorm van behandeling of therapie.

 

Belangrijke informatie

In mijn praktijk bepaalt de cliënt wat ik wel en niet doe tijdens een sessie binnen de door mij besproken kaders. Als jij moeite hebt met grenzen stellen en je het ook lastig vindt om je er aan te houden zal ik je daarbij ondersteunen. Met mijn werkwijze leer je binnen welke grenzen jij kunt blijven ontspannen en waarbij jij je veilig blijft voelen. Ook leer je zo wat je wel en niet prettig vindt als je aangeraakt wordt. Door te vertragen en steeds te checken of jij er wel helemaal bij bent kom je stapje voor stapje dichterbij de vaardigheid die nodig is om in nabij contact met een ander voor jezelf op te komen, zodat je er achteraf geen slecht gevoel over krijgt.

© Tantric Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 03-01-2019 .