In het kort

  • energetisch lichaamswerk
  • diepere verbinding met jezelf
  • geen doel, acceptatie van al wat is
  • keuze uit: Tantramassage Relax, Bliss en Play
  • samen met je partner genieten ook mogelijk
  • resultaat: meer levensenergie, vreugde en ontspanning

Tantra is een prachtige manier van energetisch lichaamswerk dat je helpt om tot een nog diepere verbinding in jezelf te komen. De volledige aanraking brengt je in contact met je seksuele energie, ook wel levensenergie genoemd. Deze energie heeft niks te maken met onze Westerse blik op seksualiteit. Als mens heb je deze levensenergie nodig om te creëren, om je te verbinden, om je gelukkig en vrij te voelen.

Hoe verloopt de Tantramassage?

We bespreken wat jouw wensen zijn en ik leg uit wat je van me kunt verwachten. Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt, niets menselijks is mij vreemd. Ik vind het heel belangrijk om van tevoren te weten waar jouw grenzen liggen. Jij geeft aan waar ik je wel en niet mag aanraken. Natuurlijk mag je dat tijdens de massage inperken, dan geef je dit gewoon aan. Je kunt ervan op aan dat ik ook tijdens de massage regelmatig check of je je veilig en vertrouwd voelt.

Tantramassage wordt op een mat op de grond gegeven. We beginnen met een meditatieoefening ter ontspanning. Daarbij dragen we allebei een omslagdoek. Jij bepaalt zelf of je daaronder naakt bent. Als jij het prettig vindt dat ik een slip draag, dan doe ik dat. Na de meditatie doe je je doek af en mag je op je buik gaan liggen, waarna ik begin te masseren met warme biologische kokosolie. Met afwisselende lange, zachte en soms wat stevigere strijkingen, waarbij ik gebruik maak van mijn handen/armen/lijf, wordt uiteindelijk je hele lichaam met liefdevolle aandacht gemasseerd.

Wat brengt een Tantramassage?

Dat is vooraf nooit precies te zeggen en dat hangt ook af van hoe je je voelt. Elk mens is anders. Voor de één is het heel spannend, zeker de eerste keer en voor de ander is het juist bevrijdend en diep ontspannend. Je kunt er veel energie van krijgen en het kan je sensualiteit aanwakkeren. Ook kunnen er allerlei emoties vrijkomen, laat ze vooral stromen. Wat er ook komt, stel je open.

Jij bent goed zoals je bent.