Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt me telefonisch en per app bereiken, of maak gebruik van het contactformulier.

Wat is het verschil tussen een Tantramassage en erotische dienstverlening?

Er is een groot verschil. Tantramassage gaat over energetisch lichaamswerk en is gericht op de kwaliteit van ‘zijn’ waarbij het aanraken niet gaat over alleen genotservaring. Daarbij is Tantra nooit doelgericht. Er kunnen seksuele gevoelens vrijkomen maar er wordt nooit naar een orgasme toegewerkt.

Moet ik helemaal naakt zijn tijdens de sessie?

Nee, zeker niet. Jij bepaalt waar jij je goed bij voelt. Tegelijkertijd kan een Tantramassage juist een fijne manier voor je zijn om je comfortabel te leren voelen met naakt zijn.

Ben jij als masseur naakt tijdens de sessie?

Ook dat bepaal jij. Vind jij het prettig dat ik een slip aanhoud, dan doe ik dat.

Wordt mijn hele lichaam gemasseerd?

Tantra is gericht op energetisch lichaamswerk. In principe doet je hele lijf daaraan mee. Ik overleg vooraf altijd met je of er delen van je lichaam zijn waarvan je liever niet hebt dat ik ze aanraak. Ook tijdens de sessie check ik met regelmaat of je je nog veilig en vertrouwd voelt.

Is het erg als ik tijdens de massage opgewonden word?

Nee, helemaal niet. Tantramassage is een middel om weer contact te maken met je seksualiteit en sensualiteit oftewel je levensenergie. Het is dus niet vreemd dat je opwinding kunt voelen. Tantra is echter niet doelgericht. Er wordt nooit naar een hoogtepunt toegewerkt.

Mag ik jou ook aanraken?

Dat mag maar hoeft zeker niet. In eerste instantie gaat het erom dat jij volledig mag ontvangen in jouw proces.

Kan ik bij jou douchen?

Nee, er is geen douchegelegenheid. Ik ga er van uit dat je, net als ik, opgefrist aanwezig bent. Voor de massage gebruik ik biologische geurloze kokosolie zonder chemische toevoegingen. Na afloop van de sessie trekt deze olie makkelijk in je huid.

Is Tantra zweverig?

Voor mij is Tantra niet zweverig. Het menselijk lichaam is een deel van wie wij zijn op aarde. Tantra is een mooie weg van het lichaam om tot bewustwording en verbinding te komen.

Klik hier voor een indruk over hoe een Tantramassage kan verlopen (kortingsactie is gesloten).

Bekijk hier de video van de kennismaking van Tessa met Tantramassage.