Relatiesessie

Heb je moeite met de aanrakingen van je partner of vind je het moeilijk om je partner aan te raken? Of is er weinig of geen intimiteit en seksualiteit meer tussen jullie?

Een relatiesessie vanuit de Tantrische visie bij Tantric Heart kan jullie relatie een enorme boost geven. Middels meditatie, Tantramassage en relatiecoaching ondersteun ik (eventueel samen met mijn partner Debby) jullie om weer dichter bij elkaar te komen, zodat intimiteit en seksualiteit weer op een fijne manier onderdeel te maken van jullie relatie. Ook als seksualiteit in jullie relatie voelt als een sleur en niet meer vervullend is, kan een Tantrische relatiesessie jullie veel bieden.

€ 100,- per uur 1 begeleider

€ 150,- per uur 2 begeleiders

Duo Tantramassage - Duo Tantrasessie

In intieme en besloten sfeer ontvangen jullie als (gelegenheids)stel samen een Tantramassage. Een heerlijke manier om met elkaar ontspannen te genieten of meer tantrische kennis op te doen.

Jullie ontvangen beiden tegelijk een massage. Ook is het mogelijk jullie te verdiepen in Tantra. Door middel van Tantrische oefeningen en meditaties kunnen jullie je relatie verlevendigen en verstevigen. Je ontmoet elkaar op een andere manier waardoor jullie liefde, lust en intimiteit blijft stromen, ook als je al jaren samen bent. Een Duo sessie duurt minimaal 2 uur, om dieper in het proces te kunnen zakken adviseren wij 3 uur.

€150,- per uur per stel

Gegeven door Arnoud Colenbrander en Debby Broersma 

Minicursus Tantramassage voor stellen

Samen met je partner tantrisch leren masseren? Ook dat kan bij Tantric Heart. Deel jullie verlangens vooral.

Uitgaand van jullie wensen verzorgen we een minicursus Tantramassage op maat. We begeleiden jullie in een relaxte meditatie om zowel nader tot jezelf, als tot je partner te komen. Jullie kunnen allebei apart een Tantrasessie van ons ontvangen in dezelfde ruimte of jullie gaan elkaar masseren na een demonstratie van ons. Een combinatie is uiteraard ook mogelijk. Tijdens de sessie komen verschillende tantrische massagevormen aan bod en ook een yoni-lingam massage behoort tot de mogelijkheden.

3 uur € 400,- per stel
4 uur € 500,- per stel

Gegeven door Arnoud Colenbrander en Debby Broersma

Arnoud en Debby