Tantra is vrijheid.
   

Tantramassage

Belangrijke informatie

De Tantramassages worden gegeven op een dunne matras op de grond waarbij ik masseer met biologische geurloze warme kokosolie. Zowel de gever als de ontvanger van deze massagevorm kunnen geheel naakt zijn. Indien je moeite met bloot heb is deze massage (nog) niet geschikt voor jou. In veel gevallen houd ik trouwens als gever mijn slip aan, zeker als dat wenselijk is voor jou als cliënt. Heb je moeite met bloot en/of aanraking en wil je dit veranderen, dan kun je bij mij terecht voor een sessie intimiteitscoaching waarbij je stapje voor stapje meer vertrouwt raakt met je lichaam. 

Vooraf aan de Tantramassage worden duidelijke grenzen afgesproken. Tijdens de massage kunnen grenzen alleen beperkt worden en niet meer verruimd. De behoefte aan verdieping, waarbij de grenzen verruimd worden, kan wel meegenomen worden in een volgende sessie.

Tantric Heart Tantramassage in Enschede


Veel aandacht wordt besteed aan gevoel van vertrouwdheid en veiligheid met de masseur. Respect voor de cliënt en de integriteit van de masseur staan daarbij voorop! Om goed op elkaar af te stemmen wordt vooraf aan de massage meestal een korte meditatie gedaan waarbij naar afloop altijd de mogelijkheid is om opnieuw grenzen aan te geven en dringende zaken te bespreken.

De massages zijn niet seksueel van aard. Er is geen doel en er wordt niet naar een climax toegewerkt. De Tantramassages die ik geef wijken dan ook sterk af van erotische massages.

© Tantric Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 08-01-2018 .