Tantra is vrijheid.
   

Sensuele

Ontspanningsmassage

 

Als nieuw aanbod bied ik vanaf 1 december 2020 een sensuele ontspanningsmassage aan op de massagetafel.

De sensuele ontspanningsmassage biedt jou:

  • diepe ontspanning;
  • gevoel van heelheid;
  • contact met je sensualiteit;
  • contact met je verlangens;
  • dieper contact met je hele lichaam;
  • contact met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

De sensuele ontspanningsmassage kun je zien als en tussenstap tussen een 'gewone' ontspanningsmassage en een Tantramassage op de matras. Je ontvangt lange zachte strokes met warme kokosolie en je wordt in buikligging, in zijligging en als je op je rug ligt, gemasseerd. Het is geen behandeling van fysieke klachten maar een bad van liefdevolle warme aanraking op het ritme van jouw ademhaling. Deze massage is zinneprikkelend en opent al jouw zintuigen. Er wordt niet naar een hoogtepunt toe gemasseerd. Wel kan je jouw levensenergie voelen stromen als jij je daarvoor openstelt en kun je onvoorwaadelijke liefde gaan ervaren voor jezelf.

Tijdens de ontspanningsmassage lig je op de massagetafel, gedeeltelijk bedekt door een handdoek en ben ik als masseur volledig gekleed. Doordat ik naast de massagetafel sta, kom ik minder dichtbij dan wanneer ik een sessie geef op de matras. Op de massagetafel mag je naakt zijn, maar dit hoeft niet. Je bepaalt zelf of je iets aanhoudt. 

Vooraf bespreken we heel nauwgezet welke delen van jouw lichaam wel en niet worden gemasseerd. Tijdens deze massage word je regelmatig uitgenodigd om goed te voelen, hoe de aanrakingen aanvoelen en om je grenzen aan te geven. Ook mag je jouw wensen en verlangens uitspreken zodat je na afloop precies ontvangen hebt waarvoor je bent gekomen.

Tantric Heart ontspanningsmassage

Ben je nog niet toe aan een Tantramassage op de matras, maar wil je wel jouw sensualiteit ontdekken, dan is de sensuele ontspanningsmassage zeer geschikt voor jou.

De sensuele ontspanningsmassage duurt minimaal 1,5 uur en kan uitgebreid worden tot 2 uur. 

 

© Tantric Heart, Enschede. • Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 18-12-2020 .